Werken bij

Ben jij een enthousiaste en sociale rechtenstudent? En ben je in het bezit van je propedeuse WO rechten? Kom dan ons team versterken! Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde rechtenstudenten.

Als juridisch adviseur bij Rechtswinkel Beuningen doe je praktijkervaring op en help je mensen op vrijwillige basis met hun juridische problemen. Je loopt met z’n tweeën of drieën een spreekuur en schrijft daarna binnen twee weken een adviesbrief op maat. Je draait gemiddeld één keer in de vier á vijf weken een spreekuur op de maandag- of woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in de Lèghe Polder in Beuningen. Vanaf het centraal station in Nijmegen ben in je in twintig minuten met buslijn 5 of 85 in Beuningen. Ook woon je de maandelijkse vergadering bij en zal je deel uit gaan maken van één van onze commissies: de social mediacommissie of de promotiecommissie.  De social mediacommissie schrijft wekelijks een actueel nieuwsbericht voor onze facebookpagina en de promotiecommissie organiseert alle promotionele acties voor de rechtswinkel.

Wij zijn bovendien een klein, gezellig en informeel team. Naast het bijwonen van spreekuren en vergaderingen hebben we ook een maandelijkse borrel na elke vergadering en organiseren we zodra het weer kan sociale teambuildingsactiviteiten.

Ben je geïnteresseerd om bij Stichting Rechtswinkel Beuningen te komen werken? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, cv en je cijferlijst te e-mailen naar: bestuur.rechtswinkelbeuningen@gmail.com