Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur dan ook gerust je motivatiebrief en CV naar: bestuur.rechtswinkelbeuningen@gmail.com .

Let op: je dient wel in het bezit te zijn van je propedeuse WO Rechten.

Praktische informatie

Als juridisch adviseur bij Rechtswinkel Beuningen draai je gemiddeld één keer in de zes weken spreekuur op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur in De Lèghe Polder in Beuningen. Je bent er vanaf het centraal station in Nijmegen in twintig minuten met buslijn 5 of 85 richting Beuningen. Daarnaast woon je de maandelijkse vergadering bij. Ten slotte zal je deel uit gaan maken van één van onze commissies, zoals de sociale mediacommissie of promotiecommissie.

Al met al kent onze rechtswinkel weinig verplichtingen en kost het niet veel tijd naast je rechtenstudie.

Overige informatie

Wij zijn een klein, gezellig en informeel team. De gemeente Beuningen is een kleine gemeente en daar past het huiskamergevoel van onze rechtswinkel goed bij. De gezelligheid komt tot uitdrukking in onze leuke, diverse en gezamenlijke activiteiten, die zowel werkgerelateerd als niet-werkgerelateerd kunnen zijn.

Hebben we je weten te overtuigen om bij ons te solliciteren? Kijk dan hierboven onder het kopje 'Vacatures' voor meer informatie.