Coronavirus: COVID-19

Beste inwoners van de gemeente Beuningen,

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om tot juni geen fysieke spreekuren meer te draaien. Later zullen wij, afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, beslissen of de spreekuren van na die tijd doorgaan. De veiligheid en gezondheid van u en onze vrijwilligers hebben op dit moment de hoogste prioriteit.

Om u toch de mogelijkheid te geven advies bij ons in te winnen, vindt op vrijwel iedere woensdagavond een mailspreekuur plaats. Check voor de definitieve data onze agenda. U kunt op een woensdagavond uw vraag insturen naar rechtswinkelbeuningen@gmail.com. Denk eraan dat u uw vraag zo duidelijk mogelijk formuleert, alle feiten en omstandigheden (ook als u twijfelt aan de relevantie) op een rij zet en alle documenten meestuurt die voor uw probleem relevant (kunnen) zijn. Wij kunnen u dan zo goed en zo snel mogelijk helpen. Overigens, op het moment dat u ons mailt, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met feit dat wij uw persoonsgegevens verwerken.

Nadat u uw vraag heeft ingestuurd, ontvangt u van ons via de mail een bevestiging waarin om enkele gegevens en andere informatie die wij van u nodig zullen hebben wordt verzocht, voordat wij tot beantwoording van uw vraag dan wel advisering kunnen overgaan. Ook is het mogelijk dat u nog een vervolgmail van ons ontvangt, indien wij nog een aantal vragen hebben of er dingen niet helemaal duidelijk zijn.

Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw gegevens en andere informatie u een inhoudelijke mail toe te sturen.

Wij volgen alle maatregelen en de adviezen van het RIVM. Alvast bedankt voor uw begrip. Wij houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Team Rechtswinkel Beuningen